Over ons

Groet's autobedrijven
is een familiebedrijf dat zijn oorsprong vindt in 1977, toen Jan en Tineke Groet een autobedrijf begonnen met de merken Lada en Zastava. In 1979 is het bedrijf wegens ruimtegebrek verhuisd naar de C. de Houtmanstraat. Hier werden in 1984 de merken Lada en Zastava verruild voor het merk Mazda. 9 jaar later kwam Arjan het bedrijf versterken. In een almaar groeiende markt werd in 1994 een tweede dealerbedrijf gestart met het merk Peugeot aan de Baljuwstraat in Den Helder. Al snel volgde daarna in 1995 de overname van Tankservice Den Helder 

 

Tankservice Den Helder
bevindt zich voor het pand van Peugeot. Ook dochter Tineke bleek over autobloed te beschikken en kwam in 1998 de zaak versterken. Twee jaar later werden de deuren feestelijk geopend van een tweede Peugeot vestiging in Schagen. Nog één jaar later, in December 2001 maakte de jongste telg van de familie, Margriet, het familiebedrijf compleet. In 2006 werd bij de vestiging aan de houtmanstraat het erkend reparateurschap van Hyundai aangevraagd om in 2009 volledig dealer te worden van dit merk. 

 

Erkend Mazda reparateur
Waar je mee omgaat word je mee besmet... Zo hebben ook de man van Tineke en de vrouw van Arjan, hun plek gevonden in het bedrijf. De familie Groet werkt intussen dan ook met 25 enthousiaste medewerkers, die zich elke dag inzetten voor uw mobiliteit! Of zoals ze bij Groet auto zeggen: 'rijplezier begint hier ! '  Zoals u ziet is Groet auto een echt familiebedrijf met meer dan 35 jaar ervaring, passie en kennis, wat wij graag overdragen aan u. Tijd voor een nadere kennismaking? De koffie staat klaar!

 

Ga direct naar een vestiging